Big-Data, Open Source, Linux Ubuntu, PostgreSQL. Insourcing og udvikling af it-infrastruktur/database-backbone i meget spændende vækstvirksomhed.

 

Nøglerolle i dynamisk organisation
Danish Genetics står bag et af verdens bedste avlsprogrammer indenfor svine-genetik og er en stærkt datadrevet virksomhed i rivende udvikling. Virksomheden står foran en proces, hvor database set-up’et insources, it-infrastrukturen geares til vækst og koblingen til forretning, ejere, kunder og partnere forstærkes yderligere. Vi søger kandidat med lyst og evne til at sætte sig spidsen for den udvikling. Stillingen refererer til CEO.

Du arbejder bl.a. med at udvikle og optimere virksomheden Genetics Database, herunder arkitektur og set-up omkring backup, lagringssystemer, datakvalitet m.m. Det indebærer også tæt samspil med både technical og genetics team, der arbejder med data i en meget varieret kontekst. Og det indeholder et tæt samspil med meget kompetente partnere, ikke mindst Roslin Technologies og andre videnscentre indenfor svineavl samt partnere på it-/database-området.

Bred baggrund og udviklingsorienteret personlighed
Du har relevant videregående it-uddannelse og væsentlig erfaring med databasearkitektur, -udvikling og -management. Du har sandsynligvis erfaring med Linux Ubuntu, PostgreSQL, SharePoint o.lign. og gerne bredere erfaring med videreudvikling af it-infrastruktur. Du har sandsynligvis også arbejdet ret indgående med både back-end og front-end softwareudvikling.

Som person trives du med udfordringer og med mulighed for at påvirke retning og udvikling. Du tilbydes en unik mulighed i et selskab, der allerede er i rivende udvikling, og hvor din indsats i højeste grad vil blive værdsat. Der vil være interessante karriereperspektiver på sigt.

*****

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Hansen Toft på tlf. 7025 0407
Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.

Søg stillingen som Databaseudvikler her

image_printPrint