Genetics Programmer til Danish Genetics 

Enestående mulighed for at blive nøgleperson i Danish Genetics, der efter etableringen i 2018 er i en rivende udvikling. Nu tages de næste skridt med ansættelse af spidskompetencer på en række områder. 

Som Genetics Programmer bliver din hovedopgave at videreudvikle, optimere og kvalitetssikre udvælgelsesprocesserne og it-infrastrukturen i et af verdens bedste avlsprogrammer. 

Du arbejder med dataanalyse af big data, datamanagement og statistisk modellering/simulering. Du bliver også omdrejningspunktet i udvikling- og optimering af nye programmer/software til alle relevante processer, herunder integration til web-servere og databaser. Sideløbende videreudvikler du rapporteringen, kvalitetsprocesser og vedligeholder/opdaterer programmer og procedurer for genetisk evaluering. Og arbejder tæt sammen med både interne og eksterne nøglepersoner. 

Du er uddannet inden for husdyravl/husdyr-genetik på kandidat- eller ph.d.-niveau. Du kan også være i gang med din ph.d. eller have lyst til at komme i gang. 

Du har erfaring med kvantitativ genetisk dataanalyse/statistisk analyse, herunder lineære modeller, økonomiske vægte og indeksberegninger. Du har væsentlig erfaring med Linux, shell scripting, SQL server, R programming el.lign. samt genetic parameter estimation software som DMU eller ASReml og mate selection software som EVA. 

Du tilbydes en unik mulighed i et selskab i rivende udvikling. Din indsats vil i højeste grad blive værdsat, du vil kunne påvirke tingene meget direkte, og der vil være interessante karriereperspektiver på sigt. Løn og vilkår på konkurrencedygtigt niveau. 

***** 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Management Consultant Jørgen Villemoes på tlf. 3052 7375 

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept. 

 

Søg stillingen som Genetics Programmer her

image_printPrint