Genetiker til Danish Genetics 

Enestående mulighed for at blive nøgleperson i Danish Genetics, der efter etableringen i 2018 er i en rivende udvikling. Nu tages de næste skridt med ansættelse af spidskompetencer på en række områder. 

Som Genetiker bliver dine nøgleopgaver dels at bidrage til den løbende genetiske udvikling i populationerne via indgående arbejde med genomisk selektion, herunder samarbejde med førende kompetencer på området – og dels at formidle din indsigt til kunderne og implementere genetiske programmer i vores mange avlsbesætninger. 

Du arbejder bl.a. med rådgivning, sparring og coaching på gårdene, herunder bidrage til den løbende håndtering af bestande. Sideløbende videreudvikler du procedurer og retningslinjer for implementering, herunder supportere kolleger i korrekt og ”on-time” dataindsamling og behandling. 

Du er uddannet inden for husdyravl/husdyr-genetik på kandidat- eller ph.d.-niveau. Du kan også være i gang med din ph.d. eller have lyst til at komme i gang. 

Du har væsentlig praktisk erfaring med husdyravl/genetik og gerne svineavl, ligesom du har erfaring med kvantitativ genetisk dataanalyse. Du har ligeledes erfaring med at kommunikere avl/genetik til landbruget og oprindelig baggrund fra landbruget vil være en fordel. 

Du tilbydes en unik mulighed i et selskab i rivende udvikling. Din indsats vil i højeste grad blive værdsat, du vil kunne påvirke tingene meget direkte, og der vil være interessante karriereperspektiver på sigt. Løn og vilkår på konkurrencedygtigt niveau. 

***** 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Management Consultant Jørgen Villemoes på tlf. 3052 7375 

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept. 

Søg stillingen som Genetiker her

 

image_printPrint