Enestående mulighed for at blive nøgleperson i Danish Genetics, der efter etableringen i 2018 er i en rivende udvikling. Nu tages de næste skridt med ansættelse af spidskompetencer på en række områder. 

Som Teknisk konsulent bliver din hovedopgave at udøve teknisk rådgivning og support ifm. indkøring af genetiske avlsdyr i et af verdens bedste avlsprogrammer. Og sideløbende videreudvikle Technical Support området sammen med 2 dygtige og engagerede kolleger. 

Du arbejder som sparringspartnere for avlere/partnere og forhandlere og med rådgivning af større nationale og internationale kunder, herunder indkøring af avlsdyr i kundernes produktion, procesoptimering, dataopsamling m.m. Og med opfølgning på kundernes produktion efter indkøring, herunder opnåede resultater ift. forecast og fastholdelse/udvikling af kunderelation. Analyse og formidling foretages med udgangspunkt i Cloudfarms. 

Relevant uddannelse indenfor landbrug/svineavl, gerne videregående uddannelse, men ikke et krav. Du har væsentlig erfaring fra svineproduktion, herunder erfaring med svinerådgivning/produktionsrådgivning. Du har ligeledes væsentlig erfaring med Cloudfarms (Farm Management Software) el.lign. 

Du tilbydes en unik mulighed i et selskab i rivende udvikling. Din indsats vil i højeste grad blive værdsat, du vil kunne påvirke tingene meget direkte, og der vil være interessante karriereperspektiver på sigt. Løn og vilkår på konkurrencedygtigt niveau. 

***** 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Research Consultant Anne Sofie Weiss Pedersen på tlf. 5170 0028 

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept. 

Søg stillingen som Teknisk konsulent her

 

image_printPrint