Hvordan sikrer man en messedeltagelse, der gør indtryk, når man sidder hjemme bag skærmen? Det spørgsmål stiller mange virksomheder og organisationer sig i disse tider, hvor Covid-19’s indtog i den grad har ændret formen for messer.

Senest så vi AgroWeb folde sig ud som et digitalt møderum for landbrugsbranchen, og næste gang ser vi frem til Eurotier, som er rykket fra sin sædvanlige placering i Hannover til en digital platform. Som følge af denne nødvendige udvikling har flere virksomheder og organisationer fundet sig selv i en ny situation, hvor det sædvanlige messeset-up nu skal finde sig til rette i et virtuelt rum.

Hos avlsselskabet Danish Pig Genetics stod de også overfor denne udfordring. For diverse messevægge, møbler og andre standmaterialer rækker ikke langt, når messen foregår på internettet. Set i lyset af den seneste udvikling valgte avlsselskabet derfor at tage den digitale udfordring op med et ønske om at skabe en virtuel tilstedeværelse, der gør indtryk. Dermed påbegyndte de udviklingen af et digitalt univers.

”Tilbage i november kunne vi godt se, at Covid-19 ikke ville slippe sit tag på samfundet og verden lige foreløbig. Derfor tog vi en beslutning om, at vi ville forsøge at imødekomme den nye virtuelle verden på bedst mulig vis. Dermed kom idéen om et virtuelt univers på bordet. Vi er rigtig stolte af den løsning vi er kommet frem til, og vi glæder os til at vise den frem,” fortæller Interim CEO hos Danish Genetics, Jan Gerber.

Det virtuelle univers giver en interaktiv oplevelse af det praktiske og genetiske arbejde, der foregår hos Danish Pig Genetics. Universet byder blandt andet på et kig ind på kontoret, hvor man kan få et indblik i det genetiske arbejde samt avlsprogrammet ved en præsentation af virksomhedens seniorgenetiker. Ligeledes giver universet mulighed for at besøge en gård, hvor man kan møde en af Danish Pig Genetics’ kunder samt få et indblik i nogle af avlsselskabets genetiske forskningsprojekter.

Det virtuelle univers åbner op sammen med Eurotier den 9. februar og kan findes på Danish Pig Genetics’ side på Eurotier.

image_printPrint