Efter næsten to år på posten som direktør har Lars Dall valgt at opsige sin stilling hos Danish Pig Genetics. En ny direktør er under proces. Siden etableringen af Danish Pig Genetics har virksomheden set en stor udvikling, som har ført til stigende genetisk fremdrift samt øgede markedsandele på salg af avlsdyr og sædprodukter. Virksomhedens direktør, Lars Dall, har nu opsagt sin stilling og ansættelsen af en ny direktør til at varetage virksomhedens rivende udvikling er i proces.

”Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at samarbejdet med Lars stopper, men vi ønsker ham held og lykke fremover. Vi takker ham for sin indsats hos Danish Pig Genetics. Lars har personligt og ledelsesmæssigt stillet sig i spidsen og været en del af opbygningen af Danish Pig Genetics fra begyndelsen. Noget vi sætter stor pris på,” udtaler Mads Kring, Bestyrelsesformand for Danish Pig Genetics.

Avlsselskab i udvikling
Under ledelse af Lars Dall har avlsselskabet opbygget en stærk organisation både genetisk, fagligt og kommercielt. Det har ført til flere værdiskabende udviklingstiltag samt ansættelsen af en række stærke kompetencer på det avlsfaglige område.

”Lars har været med til at igangsætte en række vigtige udviklingsopgaver, som bestemt har været med til at bidrage til den succes, Danish Pig Genetics har set gennem den seneste tid. En succes, som kommer til udtryk både gennem sikringen af en forsat høj avlsfremgang samt tiltag, som har øget salget af avlsdyr. Med det sagt går den igangværende store udvikling hos Danish Pig Genetics ikke i stå. Vi har en dedikeret organisation samt stærke genetiske og kommercielle partnerskaber, der sikrer, at vi fortsætter den kraftige udvikling vi er inde i hos Danish Pig Genetics,” fortsætter Mads Kring.

Processen efter en ny direktør igangsat
På baggrund af den nylige opsigelse sætter avlsselskabet nu jagten ind på en ny kandidat, der skal stå i spidsen for det internationale svineavlsselskab. ”Da opsigelsen er ganske nylig, har vi endnu ikke fundet en ny direktør. Vi er i gang med processen, hvor vi skal finde den helt rigtige person, der kan overtage ansvaret og føre Danish Pig Genetics gennem den videre udvikling både i Danmark og internationalt,” afslutter Mads Kring.

image_printPrint