Har du lyst til at udvikle genetikken i fremtidens grise i en udadvendt rolle? Så har du her en enestående mulighed for at blive en nøgleperson i et stærkt genetisk udviklingsteam bag et dansk kommercielt væksteventyr.

Dine nøgleopgaver bliver som genetiker at bidrage til den løbende genetiske udvikling i populationerne via drift og udvikling af rutiner i det genomiske evalueringssystem, udvikle nye statistiske metoder til implementering af rutiner i det genetiske evalueringssystem, bidrage til R&D-aktiviteter og samarbejde med førende universiteter og samarbejdspartnere på området. Du skal desuden formidle din indsigt til kunderne og i samarbejde med teamet implementere genetiske programmer på gårdene.

Din baggrund er en uddannelse inden for husdyravl/-genetik på ph.d.-niveau. Du kan også være i gang med din ph.d. eller have lyst til at komme i gang. Du har væsentlig praktisk erfaring med husdyravl/genetik, gerne svineavl, ligesom du har erfaring med kvantitativ genetisk dataanalyse. Du har desuden erfaring med at kommunikere om avl/genetik til landbruget. En baggrund i landbruget vil være en fordel.

Som person er du en kommerciel, relationsstærk og udadvendt teamplayer, der kan lide at være med ude hos kunderne og have professionelle relationer rundet omkring i verden. Du arbejder selvstændigt og systematisk og har en skarp analytisk sans og et godt overblik.

Du tilbydes en unik mulighed i et selskab i rivende udvikling og med store personlige frihedsgrader.  Din indsats vil i højeste grad blive værdsat. Du får mulighed for at kunne påvirke tingene meget direkte, ligesom der vil være interessante karriereperspektiver på sigt. Løn og ansættelsesvilkår er på et konkurrencedygtigt niveau.

 

Søg her

image_printPrint