Er du vores nye Marketingchef?

Har du lyst til at få selvstændigt ansvar for marketing og kommunikation i en international teknologidrevet virksomhed i kraftig vækst?

Danish Genetics, med hovedsæde i Vejle, er et relativt nystartet, globalt selskab i kraftig vækst. Der har allerede nu vist sig et behov for at ansætte en marketingchef, der får ansvaret for at opbygge en strategisk marketing- og kommunikationsfunktion. Funktionen skal sikre Danish Genetics den forventede solide globale markedsposition.

Dine opgaver
Med direkte reference til CEO’en og med ansvar for p.t. en marketingkoordinator bliver du tildelt en bred rolle med mange forskellige opgaver af både strategisk og operationel karakter. Dit fokus vil fra starten være, at du får sat retning og udarbejdet en plan for virksomhedens internationale markedsføring og kommunikation.

Du kommer til at drive og være tovholder på diverse opgaver ifm. marketing og kommunikation, og af mere praktiske opgaver kan nævnes din deltagelse i udarbejdelsen af annoncer, nyhedsbreve og pressemeddelelser, messeaktiviteter, grafiske opgaver og præsentationer. Du bliver den primære kontakt til eksterne bureauer og har ansvaret for at være synlig på SoMe, SEO mv.

Dine succeskriterier
Dine væsentligste succeskriterier er, at du bliver en værdsat sparringspartner for CEO og organisationen inden for marketing og kommunikation, og at kendskabsgraden til Danish Genetics øges markant på globalt niveau, så der opnås en endnu bedre positionering. Du har succes, når partnerkredsen oplever markedsføringen og kommunikationen som sammenhængende og værdiskabende i forhold til at understøtte deres salg.

Din baggrund
Du har en relevant, længerevarende uddannelse inden for marketing og/eller kommunikation og flere års erfaring fra en lignede rolle, hvor du med succes har skabt synlige resultater inden for dit ansvarsområde.

Du har erfaring med at udarbejde skriftligt og grafisk materiale på dansk og engelsk på alle niveauer, og du er dygtigere end de fleste til at få en virksomheds budskab kommunikeret i markedet. Du kan drive og koordinere projekter og har god erfaring med gængse kommunikationsplatforme/-medier. Har du også kendskab til fødevaresektoren, vil det være en fordel.

Som person er du den selvstændige igangsætter, der har en pragmatisk tilgang til arbejdsopgaverne og samtidig arbejder struktureret, systematisk og omhyggeligt. Du er robust og vedholdende og formår at skabe opbakning omkring markedsføringsindsatserne, og du ved, hvor og hvordan markedsføring og kommunikation bedst skaber værdi. Dine samarbejdsevner og din ligefremme tone matcher den uformelle tone i virksomheden.

Du taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau. Kan du andre sprog, vil det være et ekstra plus, og du har selvfølgelig god erfaring med Word Press, InDesign og den gængse office-pakke inkl. SharePoint samt PowerPoint. Du bor i køreafstand fra Vejle.

Du tilbydes en spændende og alsidig udfordring, hvor løn og vilkår forhandles på konkurrencedygtigt niveau.

Søg stillingen her