Danish Pig Genetics ansætter branchekendt direktør for at styrke væksten

Danish Pig Genetics ansætter branchekendt direktør for at styrke væksten

Af Danish Genetics - 1. februar 2022

For at styrke væksten samt understøtte de store ambitioner hos Danish Pig Genetics, ansætter virksomheden nu en direktør med kendskab til svineproduktion og genetik. Danish Pig Genetics har i lang tid været på udkig efter den helt rigtige person til at lede virksomheden og den planlagte vækst.

Henrik Biilmann har stor erfaring fra fødevarebranchen, hvor han gennem en lang årrække har arbejdet med strategi og forretningsudvikling hos Arla Foods. Efterfølgende har Henrik været CEO for Friland A/S, som er et datterselskab i Danish Crown gruppen. Her har han fået et stort kendskab til svinebranchen, hvilket naturligvis er gavnligt i den nye stilling som direktør for Danish Pig Genetics. Ud over erfaring fra landbrugssektoren, har Henrik Biilmann også kendskab til det genetiske aspekt gennem sin ansættelse som direktør for Viking Genetics.

”Vi har i lang tid været på udkig efter den helt rigtige profil til stillingen som direktør hos Danish Pig Genetics. Det er en stilling, der kræver indsigt i både svinebranchen, genetikken og strukturen i landbrugssektoren. Herudover har vi brug for en stærk profil, der kan stå i spidsen for de ambitioner, vi har om at vækste virksomheden – ikke mindst internationalt. Disse kompetencer besidder Henrik Biilmann, og vi glæder os meget til at byde ham velkommen i virksomheden,” udtaler Steen Bødtker, bestyrelsesformand i Danish Pig Genetics.

Henrik har gennem sine tidligere ansættelser stor erfaring med forretningsudvikling og vækst af virksomheder – både i Danmark og internationalt.

”Jeg glæder mig meget til at bidrage til at indfri de høje ambitioner, som Danish Pig Genetics har. Virksomheden er allerede vækstet kraftigt siden etablering i august 2018, og det bliver spændende at bidrage med mine erfaringer i den videre udvikling,” siger Henrik Biilmann.

Henrik Biilmann bor i Risskov med sin hustru og to døtre. Han tiltræder stillingen som administrerende direktør hos Danish Pig Genetics den 1. februar 2022.

 

For yderligere information, kontakt venligst Steen Agerbo Bødtker, Bestyrelsesformand, Danish Pig Genetics A/S

E-mail: sbo@dafa.dk
Tlf. 20 80 88 00