Vi søger 2 nye kolleger til vores Genetikteam

Vi søger 2 nye kolleger til vores Genetikteam

Af Danish Genetics - 24. november 2021

Har du lyst til at blive en del af Genetikafdelingen i en international virksomhed i vækst?

Danish Genetics, der har hovedsæde i Vejle, er en relativt ung, men hurtigt voksende virksomhed. Vi er på udkig efter en Data Scientist/Bioinformatiker og en Scientific Geneticist til vores Genetikafdeling.

Data Scientist/Bioinformatiker
Som Data Scientist/Bioinformatiker vil dine primære opgaver omhandle drift af samt fejlfinding på dag-til-dag opgaver i Danish Genetics’ genetiske evalueringssystem (DGENES). Din rolle vil involvere at udføre dataanalyser relateret til besætningsdata såvel som genomisk information, producere rapporter samt kommunikere resultater på effektiv og systematisk vis. Dine opgaver vil involvere både kodning og rapportering i forbindelse med nuværende og fremtidige opgaver i det genetiske evalueringssystem. Derudover vil jobbet indebære vedligeholdelse af dokumentation af procedurer og processer.

Scientific Geneticist
Som Scientific Geneticist vil dine nøgleopgaver være at udvikle og understøtte det rutinemæssige DGENES genetiske evalueringssystem på daglig basis samt at bidrage til den igangværende genetiske udvikling af populationer gennem drift og udvikling af det genetiske evalueringssystem. Derudover vil du stå for udvikling af nye statistiske metoder til implementering i det genetiske evalueringssystem, bidrage til R&D-aktiviteter, herunder samarbejde med førende universiteter og samarbejdspartnere på området. Du får ligeledes til opgave at kommunikere dine indsigter til kunder og i samarbejde med resten af teamet skal du bidrage til implementering af genetiske programmer i besætningerne.

 

Interesseret, så kontakt info@danishgenetics.dk