Danish Pig Genetics vil gøre en forskel og blive globalt ledende.

Af Danish Genetics - fredag den 2. september 2022

Globalt_avlsselskab
Dg 6799 V2 Web

Det danske grisegenetik selskab Danish Pig Genetics har ambitioner om at lede udviklingen af genetikken på globalt plan.

Danish Pig Genetics har siden dannelsen i 2018 haft en stærk udvikling både genetisk i avlsprogrammet og kommercielt. Der er skabt et solidt grundlag for nu at stræbe efter en endnu kraftigere vækst, ved at være repræsenteret yderligere globalt indenfor en kort årrække, til gavn for kunderne world-wide.

Dette kræver kapital, stærke samarbejdspartnere og ikke mindst en endnu stærkere organisation repræsenteret globalt. Derfor har Danish Pig Genetics valgt at igangsætte en proces hvor markedet afsøges for eksterne investorer, der vil være med på vækstrejsen.
Selskabet har tidligere annonceret, at man har en ambition om at være blandt de førende griseavlsselskaber i verden. Det er denne ambition, som der nu sættes turbo på og for alvor ønskes at sætte handling bag.

En global investor

For at sikre at afsøgningen af interesserede investorer har global rækkevidde, samt at processen drives professionelt, har Danish Genetics valgt Deloitte Corporate Finance som samarbejdspartner i processen.

Danish Pig Genetics har i forbindelse med at ovenstående proces igangsættes styrket sin organisation med ansættelse af Jan Gerber som adm. Direktør. Jan Gerber har et indgående kendskab til Danish Genetics.

Vi er glade for at Jan Gerber har sagt ja til denne store udfordring og glæder os til samarbejdet, udtaler bestyrelsesformand Steen Bødtker.

Kontakt oplysninger: Jan Gerber tlf. +45 61 51 82 52

Danishgenetics 6338 Edit Web

Fakta:

Danish Pig Genetics P/S blev dannet i august 2018 af 25 danske virksomheder inden for Avl, Opformering og Forhandling, der sammen har mere end 100 års erfaring inden for genetisk svineavl.

Selskabet har kontor i Vejle, og er siden start udvidet til mere end 40 partnere globalt inden for Avl, Opformering, KS og Forhandling.

Danish Pig Genetics, har igennem sine partnere, eksport af avlsdyr og genetik til flere end 40 lande, og tilsammen har de en årlig omsætning på mere end en milliard DKK.
Selskabet har siden sin start oplevet en kraftig vækst og har et stærkt økonomisk fundament at bygge videre på.