Dansk avlsselskab fortsætter væksten!

Af Søren Brun Faarbæk - tirsdag den 14. maj 2024

I en branche, hvor innovation og bæredygtighed nu er blevet afgørende, har Danish Genetics, en førende spiller inden for genetisk forskning og griseavl, igen demonstreret evnen til at skabe fremgang og sætte nye standarder. Med et øje for fremtiden og en hånd på pulsen af det globale markeds dynamikker, har selskabet offentliggjort et flot årsresultat for 2023.

GAB2993 Image521

I et år præget af ambitiøse investeringer i forskning og genetiske udviklingsprojekter, har Danish Genetics ikke blot nået, men også overgået sine finansielle forventninger til året. Selskabet præsenterer et overskud på 5.625.620 kr. for 2023, hvilket markerer en betydelig forbedring fra sidste års 1.799.728 kr. Dette resultat understreger selskabets robuste vækststrategi og dets evne til at navigere i et ekstremt foranderligt marked med succes.

2023 har været et banebrydende år for Danish Genetics. Vores resultater afspejler ikke kun vores finansielle robusthed, men også vores urokkelige forpligtelse til konstant at investere i innovation og avlsfremgang," udtaler Jan Gerber, CEO for Danish Genetics. "Vores massive investeringer i R&D og genetiske udviklingsprojekter, er et vidnesbyrd om vores vision om at føre an i branchens revolution mod bæredygtighed, og vi ser det som vores pligt at være med til at forme fremtiden for den globale griseproduktion. Endeligt bør det nævnes, at vi er glade for og stolte af, at den avlsmæssige retning vi satte tilbage i 2021, stadig viste sig at være korrekt, og nu er blevet det nye sort i avlsbranchen. Det, at vi tilbage i 2021 ændrede vores fokus og avlsprogram endnu mere målrettet mod bæredygtighed herunder forbedret so- og pattegriseoverlevelse, var den korrekte strategiske beslutning og noget som allerede skaber afkast ude ved kunderne".

Til trods for et fortsat udfordrende globalt marked, forventer ledelsen hos Danish Genetics et yderligere styrket resultat i 2024 i intervallet 7-10 millioner DKK. Dette forventede resultat afspejler selskabets stærke position på markedet og dets evne til fortsat at vækste og innovere.

For yderligere information, kontakt venligst:

Jan Gerber, CEO

+45 6151 8252

jag@danishgenetics.dk