Mange tak for besøgene

-

🐷 Tak til alle for et fantastisk NutriFair 2024 🐷

LOGO NF 2024 Brun

Tusind tak til alle, der besøgte Danish Genetics på NutriFair. Det var en stor fornøjelse at møde så mange engagerede mennesker, og vi er begejstrede over den positive respons, vi modtog på vores stand A-1206.

Vi havde nogle utroligt berigende samtaler og diskussioner om, hvordan bæredygtighed og effektivitet kan forenes i moderne svineavl. At dele vores visioner og løsninger med jer har været en sand fornøjelse. Det er inspirerende at se så stor interesse for at balancere miljøansvar med produktivitet.

Vores deltagelse på NutriFair har bekræftet, at branchen er klar til at tage de næste skridt mod mere bæredygtig svineproduktion. Vi er stolte over at kunne bidrage med vores ekspertise og innovation inden for bæredygtig svinegenetik.

En særlig tak til alle vores kolleger i branchen for jeres besøg og interesse. Samarbejde og dialog inden for branchen er essentielt, og vi værdsætter jeres engagement i vores arbejde.

Husk, at vores dør altid er åben for yderligere dialog og samarbejde. Lad os sammen fortsætte arbejdet med at udvikle svineindustrien på en ansvarlig og effektiv måde.

Vi ser frem til at møde jer igen – indtil da, lad os holde kontakten og fortsætte dialogen om, hvordan vi sammen kan gøre en forskel i svineindustrien.

1705564792577